Over dutchtel

Dutchtel is specialist in vaste- en mobiele telefonie


Daarbij kiezen wij steevast voor innovatieve oplossingen met veel gebruiksplezier, betrouwbare kwaliteit en optimaal rendement.


We hebben deze maand:

100,-
voor onze klanten bespaard

4
espresso's gedronken

Awards

Vodafone Business Partner of the Year 2015

Lees meer

Telecom Inspirience: Marketing Award 2015

Lees meer

OneXS: Total Solution Selling Partner of the year ’14

Lees meer

Vodafone Business Partner of the Year 2014

Lees meer

 

Telecom award: Beste marketing actie 2015

FD gazellen award 2015

 

Partners

 
 
 
 
 
 

Onze diensten

Mobiele Telecom, Voice en Data

Vast Mobiel Integratie

Telecom Expense Management

Telecom Factuur Optimalisatie

Asset & Lifecycle Management (telecom & ict)

Mobile Device Management & Security

Hosted Voice / centrale in de cloud (VOIP)

Managed IP VPN en de infrastructuur

Alle soorten hardware

Ons team
Bij ons is iedereen baas !

Bouke

Bouke Wolsak

Support Baas


Klantgericht, flexibel en gedreven. Drie kenmerken die mij het best omschrijven. Ik ben Bouke Wolsak, samen met Patrick eigenaar van Dutchtel. Klantcontact en de diversiteit vind ik het leukst aan mijn vak. Met ruim 12 jaar ervaring in de telecombranche kan ik mijzelf een echte specialist noemen.


Patrick

Patrick Balleur

Sales Baas


Een echte gadgetfreak, that’s me. Van mijn hobby heb ik ruim twaalf jaar geleden mijn beroep gemaakt. Alle trends volg ik op de voet. Daarom slaag ik er vaak in de kosten van bedrijven voor hun telecom te reduceren, hun bereikbaarheid te verhogen en hun netwerk te verbeteren.

Renske

Renske Bouwman

Sales support / Regelbaas

Met ruim 5 jaar telecomervaring ben ik niet nieuw in dit vak. Door mijn ervaring en trainingen ben ik gespecialiseerd op het gebied van mobiele telefonie en in staat om passende telecomadviezen uit te brengen.  Samen met Myrthe ondersteun ik Patrick in zijn sales en klantcontact. Met z’n drieën zijn we ook verantwoordelijk voor de marketing.

Myrthe

Myrthe Mooi

Sales support / orderbaas


Met inmiddels ruim 6 jaar telecomervaring weet ik hoe de providers werken en met deze kennis probeer ik klanten zo goed mogelijk te helpen en orders zo snel mogelijk te verwerken. Samen met Renske ondersteun ik Patrick in zijn sales en klantcontact. Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor de marketing.

Guido

Guido Miskotte

Administratie /cijferbaas


Bij Dutchtel ben ik ervoor verantwoordelijk dat de gehele administratie goed verwerkt wordt en juist in het systeem komt te staan. Achter de schermen zorg ik er dus voor dat de boekhouding van Dutchtel netjes op rolletjes blijft lopen.

Lasharo

Lasharo Schotborg

Support / chillbaas


Redelijk nieuw in de telecom, maar door mijn technische aanleg en mijn administratieve ervaring zorg ik voor een goede aanvulling op de afdeling support. Met klantvriendelijkheid, secuur werk en gedrevenheid help ik onze klanten zo goed mogelijk.

 
Bolt

Bolt de Barbet

Gangmaker / kwispelbaas


Ik ben sinds juli 2016 3 dagen per week aanwezig bij dutchtel. Voornamelijk om de dutchtellers te vermaken, hard te kwispele, knuffelen en te apporteren. Meestal ben ik heel gehoorzaam soms moet ik gewoon heel hard blaffen! Ik hoop nog vele jaren bij dutchtel werkzaam te zijn. Aangezien Patrick mijn baasje is zal dat wel gaan lukken. Als Patrick bij klanten is heb ik gelukkig heel veel co-baasjes die ook voor mij willen zorgen.

 

Kom jij ons team versterken?

Dutchtel is op zoek naar een support medewerker binnendienst om ons team te komen versterken. Bén of kén jij iemand die hiervoor geschikt is? Laat het ons weten.

Bekijk de vacature