Blog Tamara: Nieuwe stappen

Mijn naam is Tamara. Ik ben ben 32 jaar, ik woon in Soest met mijn twee prachtige kindjes en mijn vriend. Ik heb ruim 11 jaar gewerkt bij hetzelfde bedrijf in de telecom, wat inhoudt dat ik eigenlijk mijn hele carrière dezelfde werkgever heb gehad. Binnen dat bedrijf heb ik wel verschillende functies bekleed en veel ervaring opgedaan, maar weggaan daar was een hele spannende stap. Ik zou jullie graag meenemen in mijn ervaring.29356335_1634500439963219_969266757409701888_n

Nadat mijn vorige werkgever zijn bedrijf verkocht had, vond ik het tijd om zelf ook eens verder te kijken naar een andere baan. Via een oud-collega kwam ik in contact met Patrick en dus ook dutchtel. Ik was eigenlijk direct enthousiast. Het leek mij een gezellig bedrijf met een goede uitstraling en de manier waarop Patrick sprak over de werkwijze van dutchtel vond ik echt aansprekend. Ook was ik op zoek naar een bedrijf waar ze begrijpen dat er een goede balans moet zijn tussen werk en privé, want ik heb toch twee kindjes. Het werd me al snel duidelijk dat dit bij Bouke en Patrick ook hoog in het vaandel staat.

Ik ben nu twee maanden in dienst en wat een leuke ervaring is het tot nu toe. Ik voel me helemaal op mijn plek in een kleiner team en de werkwijze van dutchtel vind ik echt uniek. De manier van service verlenen is wel echt anders dan bij andere telecombedrijven en dat voelt goed. Ook vind ik het echt heel origineel hoe de mannen het hebben aangepakt door het inkoopcontract in het leven te roepen voor de grotere klanten.

Jullie zullen nog veel van mij horen en zien, want voorlopig ga ik hier niet weg!

Deel dit bericht