Eerste blog van onze favoriete klantenbinder, Renske!

Voorstelrondje
Velen van jullie kennen mij al, maar toch zou ik mezelf graag voor willen stellen zodat iedereen mij in mijn nieuwe rol bij dutchtel beter leert kennen. Mijn naam is Renske. Ik ben 28 jaar en ik ben nu zo een anderhalf jaar werkzaam bij dutchtel. Ik ben hier begonnen als Sales Support, ter ondersteuning van Patrick. Na een jaar zagen Patrick en Bouke een andere rol voor mij weggelegd. Toen zij mij dit voorlegden, werd ik helemaal blij. Ik heb nu eigenlijk mijn droombaan. Ik ben namelijk verantwoordelijk geworden voor het grootste deel van de bestaande klanten van dutchtel; voor jullie dus!

Klantenbinder
Wat houdt dit nu precies in? Het is mijn taak om te zorgen dat de klanten die wij nu hebben, blij te maken en blij te houden. In een groeiend bedrijf kom je op een gegeven moment op het punt dat je groter wordt en dat het moeilijker wordt al je klanten de aandacht te geven die ze verdienen! Daarom hebben wij hier samen een nieuwe weg voor uitgestippeld.
Ik zou dan ook graag met jullie in gesprek gaan. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Waar liggen de verwachtingen en wat kunnen wij doen om aan die verwachtingen te voldoen? Uiteraard is Patrick niet volledig uit beeld. Een aantal zullen hem nog als vast contactpersoon hebben en voor de anderen is hij natuurlijk ook nog bereikbaar.

De toekomst van dutchtel
In de toekomst zouden wij graag onze diensten willen uitbreiden bij jullie. Hoe fijn zou het zijn als jullie voor alle telecom en internet vragen bij één partij terecht kunnen? Wisten jullie bijvoorbeeld dat wij naast mobiele telefonie ook vaste telecom en internetverbindingen leveren? De ervaring binnen dutchtel is dat we eigenlijk altijd wel kunnen besparen, dit kan zowel op tijd als op kosten betrekking hebben. Efficiëntie en gebruiksgemak zijn onderdelen waar we met een groot aantal klanten ook al slagen in hebben kunnen maken. Ook innoveren is iets dat we graag samen doen met onze klanten. We willen dutchtel meer een partner maken dan een leverancier, dat is het idee!

Wat kan ik op korte termijn betekenen?
Velen van jullie zullen al meerdere diensten bij ons afnemen. Is dit nou niet het geval? Ik kan altijd eens langskomen om een goede oplossing op maat te bespreken. Ook kun je op onderstaande knop drukken en je facturen van de vaste telecom uploaden, zodat ik al voorwerk kan doen. Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe rol en hoop jullie allemaal binnenkort te spreken, of te zien!

Vrijblijvend en gratis de bespaarscan doen? Klik hier!

Deel dit bericht