Over dutchtel

Dutchtel is het enige transparante telecombedrijf van Nederland

Bij ons weet je wat je betaalt, kopen we de beste telecom voor je in en kan je rekenen op onze persoonlijke service.
Alle bedrijven zijn welkom als klant!

We hebben deze maand al:

9856
euro bespaard voor onze klanten
8
espresso's gedronken

Partners

Vodafone logo
T-Mobile
Image
Image
Image
Image

Ons team

Bij ons is iedereen een Nerd!

Bouke Wolsak

Oppernerd (support)

Klantgericht, flexibel en gedreven. Drie kenmerken die mij het best omschrijven. Samen met Patrick eigenaar van dutchtel. Meedenken met onze klanten om de connectiviteit en de telecom oplossingen te optimaliseren binnen de organisatie vind ik het leukst aan mijn vak. Ik maak complexe zaken graag helder en transparant, zodat onze klanten gemak ervaren van onze dienstverlening.

Patrick Balleur

Oppernerd (sales)

Het is mijn absolute drive om ervoor te zorgen dat onze klanten eerlijk worden behandeld bij de inkoop van hun telecomcontract. Ik ben een totale data-nerd én een gadgetfreak; ik volg alle trends op de voet en dat stelt me in staat om bedrijven flink te laten besparen op hun telecomkosten. Het is een gigantisch spel waar ik twaalf jaar geleden mee begon en waar ik inmiddels (*zo zegt hij bescheiden*) best goed in ben geworden.

Eerlijkheid en transparantie staan bij dutchtel voorop. Ik houd er niet van als klanten worden bedonderd waar ze bijstaan en meer betalen dan nodig is. Ook ben ik altijd op zoek naar manieren om onze telecomcontracten zo begrijpelijk mogelijk te maken. Want laten we eerlijk zijn, niemand houdt van ingewikkelde contracten en kleine lettertjes, toch? Onze werkwijze leidt ertoe dat we met al onze klanten langdurige relaties opbouwen.

Maar er is nog een liefhebberij waarmee ik de harten van mijn collega’s en klanten win. Ik ben de barista op kantoor. Met mijn koffievaardigheden en –kennis zet ik de lekkerste espresso’s en cappuccino's. Het is voor mij een manier om te ontspannen en te zorgen voor een gezellige sfeer. En wie weet, misschien krijg ik ooit nog wel een prijs voor beste barista van het kantoor!

Myrthe Mooi

Sales- / Adviesnerd

Met mijn kennis en ervaring van inmiddels 13 jaar, voorzie ik zowel bestaande als nieuwe klanten van dutchtel van persoonlijk advies op het gebied van mobiele telecom, vaste telecom en internet. Daarnaast begeleid ik ook inkooptrajecten om ervoor te zorgen dat klanten altijd de beste telecomoplossingen krijgen.

Naast mijn werk bij dutchtel, ben ik ook zeker 1 van de grootste hondenknuffelaars van onze kantoorhonden Cooper en Bolt. Niets is fijner dan tijd doorbrengen met deze lieve viervoeters en ze wat extra aandacht en liefde te geven

Tamara Kok

Technische support / Technerd

Met meer dan 15 jaar ervaring in de telecom, stuur ik sinds een jaar ons supportteam aan. Mijn doel is de klanten de geoliede machine te laten ervaren binnen dutchtel. Dit proces kan je alleen maar continu blijven verbeteren door zelf mee te werken, daarom ben ik ook gewoon bij support te vinden.

Guido Miskotte

Administratie / Cijfernerd

Bij Dutchtel ben ik ervoor verantwoordelijk dat de gehele administratie goed verwerkt wordt en juist in het systeem komt te staan. Achter de schermen zorg ik er dus voor dat de boekhouding van Dutchtel netjes op rolletjes blijft lopen.

Tamara Jongerling

Technische support

Na meer dan 7 jaar ervaring opgedaan te hebben op de supportafdeling in de telecom is het tijd voor wat extra's. Daarom ben ik binnen dutchtel niet alleen te vinden op de support afdeling maar help ik ook mee met een stukje marketing en salesondersteuning.

Joost

Technische support

Met inmiddels 1 jaar ervaring in de telecom, help ik graag klanten met vragen of problemen. Ik probeer door middel van mijn begrip van de behoeften van klanten en de complexiteit van de technische problemen zo snel mogelijk tot een passende oplossing te komen.

Bolt de Barbet

Gangmaker / Knuffelnerd

Ik ben sinds juli 2016 3 dagen per week aanwezig bij dutchtel. Voornamelijk om de dutchtellers te vermaken, hard te kwispelen, knuffelen en te apporteren. Meestal ben ik heel gehoorzaam, maar soms heb ik gewoon zin om heel hard te blaffen. Ik hoop nog vele jaren bij dutchtel werkzaam te zijn. Aangezien Patrick mijn baasje is zal dat wel gaan lukken. Als Patrick bij klanten is heb ik gelukkig heel veel co-baasjes die ook voor mij willen zorgen.

Cooper de Cobberdoodle

Gangmaker / Knuffelnerd

Omdat ik vaak bij Bouke ben, ga ik regelmatig mee naar kantoor. Hier houd ik alles in de gaten. Wanneer een collega te lang op zijn stoel zit ga ik altijd even gedag zeggen. Dan krijg ik veel knuffels of gaan we stoeien. Soms mag ik op schoot ook even meekijken wat ze nou eigenlijk allemaal uitspoken achter die bureaus.

Kom jij ons team versterken?

Dutchtel is op zoek naar een support medewerker binnendienst om ons team te komen versterken. Bén of kén jij iemand die hiervoor geschikt is? Laat het ons weten.

Bekijk de vacature