Over dutchtel

Dutchtel is het enige transparante telecombedrijf van Nederland


Bij ons weet je wat je betaald, kopen we de beste telecom voor je in en kan je rekenen op onze persoonlijke service.


We hebben deze maand:


Awards

Vodafone Business Partner of the Year 2015

Lees meer

Telecom Inspirience: Marketing Award 2015

Lees meer

OneXS: Total Solution Selling Partner of the year ’14

Lees meer

Vodafone Business Partner of the Year 2014

Lees meer

 

Telecom award: Beste marketing actie 2015

FD gazellen award 2015

 

Partners

 
 
 
 
 
 

Onze diensten

Mobiele Telecom, Voice en Data

Vast Mobiel Integratie

Telecom Expense Management

Telecom Factuur Optimalisatie

Inkoop en beheer

Mobile Device Management & Security

Hosted Voice / centrale in de cloud (VOIP)

Managed IP VPN en de infrastructuur

Alle soorten hardware

Ons team
Bij ons is iedereen een Nerd !

Bouke

Bouke Wolsak

Oppernerd (support)


Klantgericht, flexibel en gedreven. Drie kenmerken die mij het best omschrijven. Ik ben Bouke Wolsak, samen met Patrick eigenaar van Dutchtel. Klantcontact en de diversiteit vind ik het leukst aan mijn vak. Met ruim 12 jaar ervaring in de telecombranche kan ik mijzelf een echte specialist noemen.


Patrick

Patrick Balleur

Oppernerd (Sales)


Een echte gadgetfreak, that’s me. Van mijn hobby heb ik ruim twaalf jaar geleden mijn beroep gemaakt. Alle trends volg ik op de voet. Daarom slaag ik er vaak in de kosten van bedrijven voor hun telecom te reduceren, hun bereikbaarheid te verhogen en hun netwerk te verbeteren.

 
Myrthe

Myrthe Mooi

Sales/ Adviesnerd


Na jaren ondersteunend werk gedaan te hebben, ga ik nu op eigen benen verder! Ik zal mij toeleggen de adviserende verkoop. Bestaande klanten zullen in een nog warmer bad terechtkomen door mij! Ik heb super veel zin in deze nieuwe rol!

Guido

Guido Miskotte

Administratie /Cijfernerd


Bij Dutchtel ben ik ervoor verantwoordelijk dat de gehele administratie goed verwerkt wordt en juist in het systeem komt te staan. Achter de schermen zorg ik er dus voor dat de boekhouding van Dutchtel netjes op rolletjes blijft lopen.

Lasharo

Tamara Kok

Technische Support / Technerd


Met meer dan 11 jaar ervaring in de de telecom, mag ik mijzelf echt een ervaren supporter noemen. Ik ga geen uitdaging uit de weg en ik vind het het leuk om mensen te verrassen met mijn technische kennis!

Bolt

Stanley de Kruijf

Technische Support / Servicenerd


Vers van de pers kom ik vanuit mijn IT-opleiding. Mijn passie ligt bij de IT en ik heb meer dan zin om dit in de praktijk te brengen bij dutchtel. Ik heb jarenlang ervaring in de horeca naast mijn opleiding. Hierdoor weet ik hoe belangrijk service en gastvrijheid is. Die kwaliteiten combineer ik graag met mijn technische ondersteuning.

Bolt

Bolt de Barbet

Gangmaker / Knuffelnerd


Ik ben sinds juli 2016 3 dagen per week aanwezig bij dutchtel. Voornamelijk om de dutchtellers te vermaken, hard te kwispelen, knuffelen en te apporteren. Meestal ben ik heel gehoorzaam, maar soms heb ik gewoon zin om heel hard te blaffen. Ik hoop nog vele jaren bij dutchtel werkzaam te zijn. Aangezien Patrick mijn baasje is zal dat wel gaan lukken. Als Patrick bij klanten is heb ik gelukkig heel veel co-baasjes die ook voor mij willen zorgen.

 

Kom jij ons team versterken?

Dutchtel is op zoek naar een support medewerker binnendienst om ons team te komen versterken. Bén of kén jij iemand die hiervoor geschikt is? Laat het ons weten.

Bekijk de vacature