Over dutchtel

Dutchtel is het enige transparante telecombedrijf van Nederland

Bij ons weet je wat je betaalt, kopen we de beste telecom voor je in en kan je rekenen op onze persoonlijke service.
Alle bedrijven zijn welkom als klant!

We hebben deze maand al:

9856
euro bespaard voor onze klanten
8
espresso's gedronken

Partners

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ons team

Bij ons is iedereen een Nerd!

Bouke Wolsak

Oppernerd (support)

Klantgericht, flexibel en gedreven. Drie kenmerken die mij het best omschrijven. Samen met Patrick eigenaar van dutchtel. Meedenken met onze klanten om de connectiviteit en de telecom oplossingen te optimaliseren binnen de organisatie vind ik het leukst aan mijn vak. Ik maak complexe zaken graag helder en transparant, zodat onze klanten gemak ervaren van onze dienstverlening.

Patrick Balleur

Oppernerd (sales)

Een echte gadgetfreak, that’s me. Van mijn hobby heb ik ruim twaalf jaar geleden mijn beroep gemaakt. Alle trends volg ik op de voet. Daarom slaag ik er vaak in de kosten van bedrijven voor hun telecom te reduceren, hun bereikbaarheid te verhogen en hun netwerk te verbeteren.

Myrthe Mooi

Sales- / Adviesnerd

Al 12 jaar aan ervaring in de telecomwereld inmiddels, deze zet ik graag in om onze bestaande en nieuwe klanten te voorzien van telecom adviezen en ze te helpen bij de inkoop. Daarmee hoop ik ervoor te zorgen dat ze zich in een warm bad wanen bij dutchtel!

Tamara Kok

Technische support / Technerd

Met meer dan 15 jaar ervaring in de telecom, stuur ik sinds een jaar ons supportteam aan. Mijn doel is de klanten de geoliede machine te laten ervaren binnen dutchtel. Dit proces kan je alleen maar continu blijven verbeteren door zelf mee te werken, daarom ben ik ook gewoon bij support te vinden.

Guido Miskotte

Administratie / Cijfernerd

Bij Dutchtel ben ik ervoor verantwoordelijk dat de gehele administratie goed verwerkt wordt en juist in het systeem komt te staan. Achter de schermen zorg ik er dus voor dat de boekhouding van Dutchtel netjes op rolletjes blijft lopen.

Tamara Jongerling

Technische support

Na meer dan 7 jaar ervaring opgedaan te hebben op de supportafdeling in de telecom is het tijd voor wat extra's. Daarom ben ik binnen dutchtel niet alleen te vinden op de support afdeling maar help ik ook mee met een stukje marketing en salesondersteuning.

Wes Wener

Technische support

Na een klein uitstapje weer terug op m'n plek in de telecom bij dutchtel. Met meer dan 12 jaar ervaring zal ik helpen waar ik kan. Mocht het voorkomen dat ik het antwoord niet weet dan zal ik ervoor zorgen dat ik erachter kom. Daar worden we allemaal gelukkig van!

David Kruiniger

Webnerd

Jonge vrolijke gozer die zich snel nieuwe dingen eigen maakt. Heeft een passie voor verhalen vertellen en te achterhalen wat mensen écht bezighoudt. Runt al sinds zijn twaalfde zijn eigen websites. Bevindt zich stiekem trots in het nerdspectrum met een voorliefde voor Mac's.

Bolt de Barbet

Gangmaker / Knuffelnerd

Ik ben sinds juli 2016 3 dagen per week aanwezig bij dutchtel. Voornamelijk om de dutchtellers te vermaken, hard te kwispelen, knuffelen en te apporteren. Meestal ben ik heel gehoorzaam, maar soms heb ik gewoon zin om heel hard te blaffen. Ik hoop nog vele jaren bij dutchtel werkzaam te zijn. Aangezien Patrick mijn baasje is zal dat wel gaan lukken. Als Patrick bij klanten is heb ik gelukkig heel veel co-baasjes die ook voor mij willen zorgen.

Cooper de Cobberdoodle

Gangmaker / Knuffelnerd

Omdat ik vaak bij Bouke ben, ga ik regelmatig mee naar kantoor. Hier houd ik alles in de gaten. Wanneer een collega te lang op zijn stoel zit ga ik altijd even gedag zeggen. Dan krijg ik veel knuffels of gaan we stoeien. Soms mag ik op schoot ook even meekijken wat ze nou eigenlijk allemaal uitspoken achter die bureaus.

Kom jij ons team versterken?

Dutchtel is op zoek naar een support medewerker binnendienst om ons team te komen versterken. Bén of kén jij iemand die hiervoor geschikt is? Laat het ons weten.

Bekijk de vacature