Over dutchtel

Dutchtel is het enige transparante telecombedrijf van Nederland

Bij ons weet je wat je betaald, kopen we de beste telecom voor je in en kan je rekenen op onze persoonlijke service. Alle bedrijven zijn welkom als klant!

We hebben deze maand al:

9856
euro bespaard voor onze klanten
8
espresso's gedronken

Partners

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ons team

Bij ons is iedereen een Nerd!
Bouke

Bouke Wolsak

Oppernerd (support)


Klantgericht, flexibel en gedreven. Drie kenmerken die mij het best omschrijven. Ik ben Bouke Wolsak, samen met Patrick eigenaar van Dutchtel. Klantcontact en de diversiteit vind ik het leukst aan mijn vak. Met ruim 12 jaar ervaring in de telecombranche kan ik mijzelf een echte specialist noemen.

Patrick

Patrick Balleur

Oppernerd (Sales)


Een echte gadgetfreak, that’s me. Van mijn hobby heb ik ruim twaalf jaar geleden mijn beroep gemaakt. Alle trends volg ik op de voet. Daarom slaag ik er vaak in de kosten van bedrijven voor hun telecom te reduceren, hun bereikbaarheid te verhogen en hun netwerk te verbeteren.

Myrthe

Myrthe Mooi

Sales/ Adviesnerd


Na jaren ondersteunend werk gedaan te hebben, ga ik nu op eigen benen verder! Ik zal mij toeleggen de adviserende verkoop. Bestaande klanten zullen in een nog warmer bad terechtkomen door mij! Ik heb super veel zin in deze nieuwe rol!

Lasharo

Tamara Kok

Technische Support / Technerd


Met meer dan 11 jaar ervaring in de de telecom, mag ik mijzelf echt een ervaren supporter noemen. Ik ga geen uitdaging uit de weg en ik vind het het leuk om mensen te verrassen met mijn technische kennis!

Guido

Guido Miskotte

Administratie /Cijfernerd


Bij Dutchtel ben ik ervoor verantwoordelijk dat de gehele administratie goed verwerkt wordt en juist in het systeem komt te staan. Achter de schermen zorg ik er dus voor dat de boekhouding van Dutchtel netjes op rolletjes blijft lopen.

Bolt

Roan Balleur

Technische Support / Servicenerd & Barista


Ik help vanaf zomer 2020 dutchtel op de support afdeling. Ik studeer Engels in Utrecht. In de zomer fulltime te vinden in Breukelen. Ik ben een nieuwkomer in de telecom, geniet enorm van de relaxte sfeer en hulpvaardigheid van mijn collega's en heb het nu al enorm naar mijn zin hier.

Bolt

David Kruiniger

Website-nerd


Jonge vrolijke gozer die zich snel nieuwe dingen eigen maakt. Heeft een passie voor verhalen vertellen en te achterhalen wat mensen écht bezighoudt. Runt al sinds zijn twaalfde zijn eigen websites. Bevindt zich stiekem trots in het nerdspectrum met een voorliefde voor Mac's.

Bolt

Bolt de Barbet

Gangmaker / Knuffelnerd


Ik ben sinds juli 2016 3 dagen per week aanwezig bij dutchtel. Voornamelijk om de dutchtellers te vermaken, hard te kwispelen, knuffelen en te apporteren. Meestal ben ik heel gehoorzaam, maar soms heb ik gewoon zin om heel hard te blaffen. Ik hoop nog vele jaren bij dutchtel werkzaam te zijn. Aangezien Patrick mijn baasje is zal dat wel gaan lukken. Als Patrick bij klanten is heb ik gelukkig heel veel co-baasjes die ook voor mij willen zorgen.

Kom jij ons team versterken?

Dutchtel is op zoek naar een support medewerker binnendienst om ons team te komen versterken. Bén of kén jij iemand die hiervoor geschikt is? Laat het ons weten.

Bekijk de vacature