Vodafone zakelijk bellen

Er was een tijd dat de telecommunicatiemarkt volledig in handen was van de Koninklijke PTT. In het midden van de jaren negentig zou hier verandering in komen dankzij diverse mobiele aanbieders die een deel van de markt wilden veroveren. Libertel - één van die concurrenten - bestaat niet meer, het heeft wel de basis gelegd voor Vodafone in Nederland. Dit merk is met name goed vertegenwoordigd binnen Europa, dit dragen ze dan ook duidelijk uit in hun communicatie.

Hoewel ze zich specialiseren in mobiele oplossingen voor zakelijk bellen, kunnen ze via partner Ziggo ook vaste diensten leveren. Dutchtel kan voor klanten met meer dan 100 zakelijke nummers concurrerende tarieven overeenkomen die Vodafone standaard niet biedt. Benieuwd hoe?


Image

Vooropgesteld: met Dutchtel ga je serieus besparen!

Over Vodafone

Voice Data Fone of samengevoegd Vodafone behoort tot de grootste aanbieders van mobiele telefonie in de wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd is Newbury, Groot Brittannië. Als eigenaar van een eigen netwerk behoort Vodafone samen met KPN en Odido tot de drie mobiele netwerken van Nederland.

De dekking van Vodafone doet zeker niet onder voor de twee concurrenten. Door diverse overnames zijn ze in Europa uitgegroeid tot marktleider. Door het afstoten van het Amerikaanse deel aan Verizon zijn ze in omvang kleiner geworden, dit betekent wel dat de focus ligt op Europa. In de begindagen werd de merknaam Libertel gebruikt.

Waarom kiezen voor Vodafone zakelijk?

Enkele voordelen om te kiezen voor Vodafone zakelijk mobiel bellen:

  • Vodafone zakelijk telefoon is niet beperkt tot mobiele telefonie, maar ook te combineren met vaste lijnen;
  • Met een USB-modem is het mogelijk om overal gebruik te maken van internet op bijvoorbeeld laptop of tablet;
  • Dankzij de samenwerking met Ziggo kan vast internet gekoppeld worden aan een Vodafone zakelijk mobiel abonnement;
  • De optionele extra’s maken een à la carte oplossing mogelijk.
Image

"Bang dat je vergeet wanneer je contract afloopt hoef je niet meer te zijn, ik zal je altijd op tijd een seintje geven en zorgen dat kortingen actief zullen blijven op jouw abonenement!"

– Myrthe Mooi, dutchtel

Vodafone zakelijk telefoon

Op dit moment biedt Vodafone zakelijke telefonie aan op basis van een landelijk dekkend 4G-netwerk. Dit hoeft op zich geen beperking te zijn omdat 4G nog steeds snel is. Zeker omdat Vodafone een sterke dekking heeft met vrijwel overal een goed signaal. Ze werken op basis van een bekende en vertrouwde infrastructuur waardoor de noodzaak voor 5G niet essentieel is.

Ze claimen daarnaast een premium service te bieden. Of ze daarin beter zijn dan KPN en Odido is vooral een kwestie van voorkeur. Omdat ze met name in Europa een sterke positie hebben verworven, bieden ze binnen alle Europese landen een gelijkwaardige dienstverlening, wat voor grensoverschrijdende werkzaamheden een prettig idee is.

Conclusie

Het is lastig om wat betreft naamsbekendheid de grote KPN in Nederland van de troon te stoten. Zo blijft Vodafone de eeuwige nummer twee. Toch kan niet worden ontkend dat de voormalige Libertel in enkele decennia heeft gepresteerd waar die andere telco een eeuw over heeft gedaan.

Het partnerschap met Ziggo heeft de mogelijkheden van het merk en netwerk verder uitgebreid waarmee je als organisatie niet beperkt bent tot Vodafone zakelijke telefoon dienstverlening. Ze concurreren in eerste instantie niet echt op prijs, maar pretenderen vooral een superieure service te leveren.

Toch zijn er wel degelijk mogelijkheden voor grotere klanten om korting te krijgen, Dutchtel onderzoekt graag de mogelijkheden hiervoor.

Image

Daarover gesproken: zeker weten dat jij nu teveel betaalt!

Vul hier je gegevens in, dan laten we je zien hoe jij kan besparen:

Image

"Wij kiezen ervoor om zaken met Dutchtel te doen omdat hun kennis van de markt enorm groot is"


Laura van Gulpen
MediaMonks

Image

"Het is gewoon een feit dat Dutchtel een beter pakket aan services aanbiedt voor mobiele telefonie tegen een sterk concurrerende prijs."


Herman van den Brink
Baker McKenzie