Dutchtel trotse winnaar Vodafone Business Network Partner Award 2014

Als één van de allerjongste partners van Vodafone heeft Dutchtel uit Breukelen de Vodafone Business Partner Award of the Year 2014 in de wacht gesleept. Dutchtel won de kwaliteitstitel in de categorie ‘Connectivity Partner’ met trots.

20140515_RadioKootwijk_Apeldoorn_TheNetherlands_WINNAARS_009

Dutchtel eigenaren Bouke Wolsak en Patrick Balleur ontvingen de award 15 mei 2014 uit handen van Alexander Saul, directeur zakelijke markt bij Vodafone Nederland.

Erkenning van inzet
De jonge en gedreven telecomspecialisten staken hun blijdschap niet onder stoelen of banken en poseerden uitbundig voor de foto. “Het is fantastisch dat we deze award al binnen drie jaar na de start van ons bedrijf hebben verdiend,” vertelt Balleur enthousiast. “Het is niet bepaald niks om je als ‘jonkie’ te mogen scharen onder de Vodafone-resellers die het meest bijdragen aan de kwaliteitsdoelstellingen in telecomland. Dit voelt als erkenning voor onze tomeloze inzet en het feit dat we altijd weer klaar staan voor onze klanten. En als een teken dat we op de goede weg zijn en vooral moeten blijven doen waar we goed in zijn: innoveren in telecomoplossingen.”

Onderscheidend in groei en klanttevredenheid
Dutchtel heeft zich als Vodafone Business Partner afgelopen jaar onderscheiden in groei en klanttevredenheid. Volgens Alexander Saul, directeur zakelijke markt bij Vodafone Nederland, heeft Dutchtel de Vodafone Business Award of the Year 2014 dan ook dik verdiend. Dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat van de jonge telecominnovator blijkt uit het feit dat Dutchtel sinds haar oprichting 99% van haar klanten heeft weten te behouden door in te zetten op uitstekende service, structurele kostenverlaging en maximale bereikbaarheid.

Specialist die bespaart
Dutchtel is in 3 jaar tijd uitgegroeid tot een ware specialist in vaste- en mobiele telefonie. Het team is uitgebreid tot 7 medewerkers die elke dag weer werken aan innovatieve telecom-oplossingen met veel gebruiksplezier, betrouwbare kwaliteit en optimaal rendement. Benieuwd hoeveel Dutchtel u kan besparen? Kijk dan rustig rond op onze website of neem contact met ons op.

Deel dit bericht