Geen Oscar maar een OneXS Award voor dutchtel!

Op dinsdag 10-2-2015 waren de allereerste OneXS Partnerawards uitgereikt en dutchtel mag zich trotse winnaar noemen van de award: Total Solution Selling Partner of the year ’14 !

onexs-award-300x225

Na een geweldig verzorgde dag door OneXS was dit toch wel de kers op de taart. Om 11:00 kwamen wij aan bij SnowWorld in Zoetermeer waar we een wit OneXS fleecevest en snowboots aankregen. Want wat bleek, we startte de dag met een vijfkamp in de sneeuw om even goed wakker te worden. Van geblinddoekt polonaise lopen tot de helling af tuben, het vijfkamp was lekker intensief en leuk! Na een welverdiende lunch kregen wij de plannen voor dit jaar te horen van OneXS en we kunnen je vertellen, dat beloofd wat! Na de presentatie kregen wij de keuze om nog een uur vrij te skieën of te schieten met pijl en boog. Als kleine kinderen rende we op de skiespullen af en hebben heerlijk een uur “in de sneeuw gespeeld”. Na een lekker borreltje mochten we dan naar boven waar de awards werden uitgereikt, waarna we lekker hebben gegeten met zijn allen. Top dag! Al sinds de oprichting van dutchtel werken we succesvol samen met OneXS en realiseren we jaar op jaar een toenemende groei. Het winnen van de award was super en we gaan zeker voor een tweede komend jaar!!

OneXS heeft ook een hele leuke actie geintroduceerd tijdens de warming up, neem je nu een internetverbinding van OneXS af via dutchtel, dan krijg je twee vliegtickets naar Barcelona, Nice, Londen, Venetië, Berlijn of Kopenhagen cadeau! Zie meer over deze actie op http://www.onexshoogvliegers.com/

Deel dit bericht