Op Expeditie met dutchtel!

expeditie-robinson-eilanden19881239935_40a2c6ac5a_hOp een gewone dinsdag krijg ik een belletje van Jeroen Marré, manager facility management bij RTL. Hij zegt: “Patrick, morgen gaat Barry naar de Filipijnen voor de opnames van Expeditie Robinson. Barry is programmacoördinator en is het aanspreekpunt voor de zender tijdens de opnames. Ook zal hij daar de opgenomen beelden terugkijken, dus hij zal veel moeten streamen. Nu kan dat wel op de wifi, maar dan heeft het hele dorp geen internet meer. Op het mobiele netwerk wordt het waarschijnlijk een hele dure grap. Hebben jullie een oplossing voor ons?” Zo een uitdaging ga ik natuurlijk niet uit de weg.

Ik ben direct gaan schakelen met WeConnect. Onze nieuwe partner op het gebied van mobiele data. Zij werken op een bijzondere manier met de mogelijkheid van drie verschillende providers op één simkaart. Daar heb ik een simkaart laten activeren en met een koerier naar ons laten brengen. Bouke heeft ondertussen de het mifi-kastje geregeld en bij hem thuis laten bezorgen. Daar heeft hij ‘s avonds de nodige installatie gedaan en hem op de juiste manier ingesteld met de simkaart. De volgende dag is hij naar Schiphol gereden waar hij het geïnstalleerde kastje persoonlijk overhandigd heeft aan Barry bij de vertrekhal van Schiphol. Barry heeft daar nog een uitleg gekregen en hoeft het apparaatje alleen maar in zijn tas te doen en klaar!

Het grootste compliment vind ik dat Jeroen geen moment getwijfeld heeft of we het konden regelen voor hem. Hij zei: “en dit is waarom we met jullie zaken doen! Ik wist dat je met een creatief plan zou komen en dat er geen verrassingen achteraf zouden komen. Daarnaast was het een heel fijn gevoel dat Bouke het verbruik monitorde en daar waar nodig heeft bijgestuurd. Deze oplossing heeft ons een aanzienlijk bedrag bespaard en naast de goede service, zijn we daar natuurlijk heel erg blij mee”.  Van dit soort uitspraken word je als ondernemer zeer blij, zeker met het oog op ons inkoopmodel waar RTL gebruik van maakt. De telecom is voor RTL al een factor 4 goedkoper geworden dan dat het was en dan is dit een heel mooi “extraatje”.

Deel dit bericht